Edanur Gezer soruşturmasında flaş gelişme: 4 gözaltı kararı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan fakat daha sonra kapatılmayan su dolu çukura düşüp hayatını kaybeden Edanur Gezer dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde; İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis toplam dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Edanur Gezer soruşturmasında flaş gelişme: 4 gözaltı kararı var

İstanbul Küçükçekmece'de beş yaşındaki Edanur Gezer'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan fakat daha sonra kapatılmayan su dolu çukura düşüp öldüğü soruşturmayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde; İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis toplam dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

NE OLMUŞTU?

26 Nisan Cuma günü ailesiyle birlikte Küçükçekmece Menekşe sahiline giden 5 yaşındaki Edanur Gezer, su birikintisine düşüp hayatını kaybetmişti.

Yaşanan olaydan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi su dolu olan çukurun etrafını demir bariyerlerle kapatmış ardından da toprakla doldurmuştu.