Ne yaptıysa olmadı! Savaşçı dizisi için flaş karar!

Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş'ın yer aldığı Savaşçı dizisi için flaş bir karar alındı. İstenilen düzeye ulaşılamayan diziden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Ne yaptıysa olmadı! Savaşçı dizisi için flaş karar!

Reytinglerini kaybeden Savaşçı dizisinden kötü haber geldi. FOX TV'de haftanın 7 gününün de dolu olması nedeniyle yeni bölümlerini izleyiciye geç ulaştıran Savaşçı dizisiyle ilgili yapımcılar, yeni kararlar aldı. Savaşçı'nın yeni bölümlerinde istenilen heyecana bir türlü ulaşılamadı.

Sezon başında Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş gibi hem genç hem de tecrübeli isimleri kadrosuna katan Savaşçı dizisinin, yayınlanan ilk bölümleri reytinglerde çok geride kaldı.

Dizi kulislerinden sızan bilgilere göre yeni bölümlerin yeteri kadar ilgiyi çekememesinin ardından yapımcılar tarafından flaş bir karar alındığı ve diziye 6 yeni isim daha katılacağı öğrenildi. 

Diziye katılacak yeni isimlerle birlikte de istenilen reyting sonuçlarının alınamaması durumunda Savaşçı'nın ya günü değiştirilecek ya da ekranlara veda edecek.

Yapım şirketi, yeni yol haritasını eski seyircilerin yeniden ekran başına gelip gelmemesi sonucunda belirleyecek.