Eğitim ve araştırma hastanesindeki sahte doktor, yakayı ele verdi: İfadesi ortaya çıktı!

Adana'da, üzerinde 'asistan doktor' ibaresi bulunan sahte yaka kartıyla dolaşan bir kişi polis tarafından yakalandı. Güvenlik görevlisinin şüphelenmesi üzerine ortaya çıkan olayda, 26 yaşındaki kadın, polis merkezine götürüldü. Verdiği ifadesinde, hastanede rahatça dolaşabilmek amacıyla sahte yaka kartını taktığını belirten kadın, emniyetteki sorgusunda ayrıntılı bilgiler verdi.

Eğitim ve araştırma hastanesindeki sahte doktor, yakayı ele verdi: İfadesi ortaya çıktı!

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki güvenlik görevlisi, kantinde alışveriş yapan C.S. isimli kadının, üzerinde ‘asistan doktor’ ibaresi bulunan yaka kartından şüphelendi.

Eğitim ve araştırma hastanesindeki sahte doktor, yakayı ele verdi: İfadesi ortaya çıktı! - Resim : 1

GÜVENLİK GÖREVLİSİ DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Kadına hangi bölümde görevli olduğunu soran güvenlik görevlisi, çelişkili yanıt alınca durumu hastane polisine bildirdi.

Eğitim ve araştırma hastanesindeki sahte doktor, yakayı ele verdi: İfadesi ortaya çıktı! - Resim : 2

Polisin yaptığı kontrolde yaka kartının sahte olduğu belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan kadın, polis merkezine götürüldü.

Eğitim ve araştırma hastanesindeki sahte doktor, yakayı ele verdi: İfadesi ortaya çıktı! - Resim : 3

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İfadesinde, hastanede rahat hareket edebilmek için yaka kartını taktığını itiraf eden C.S., “Haftada 3 gün hastanede fizik tedavi görüyorum. Yaka kartını bir kırtasiyeden çıkarttırdım. Asansör ve kantinde bulunduğum zamanlarda bu kartı kullanıyordum. Herhangi bir hasta muayene etmedim, hasta odası ya da muayenehaneye girmedim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.