Ehliyetsiz sürücüye rekor ceza! Yabancı uyruklu şahıs 17 bin TL ödeyecek

Antalya'da ehliyetsiz araç kullandığı belirlenen yabancı uyruklu İsmail E.B.'ye rekor ceza geldi. Aracı trafikten men edildi ve 17 bin TL cezai işlem uygulandı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçede denetimlere devam ediyor.

Ehliyetsiz sürücüye rekor ceza! Yabancı uyruklu şahıs 17 bin TL ödeyecek

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ehliyetsiz araç kullanan yabancı uyruklu şahsa 17 bin TL cezai işlem uygulanarak aracı trafikten men edildi.
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ses sistemi ve abartı egzozla çevreyi rahatsız eden, alkollü şekilde araç kullanıp trafiği tehlikeye sokan, eksik evrak ve sürücü belgesiz araç kullananlara yönelik denetimlerine devam ediyor. Bu çerçevede yapılan denetimlerde, yabancı uyruklu İsmail E.B. idaresindeki 07 ANY 664 plakalı kamyoneti durduran polis ekipleri, sürücünün ehliyetsiz olduğunu tespit etti. İsmail E.B.'ye ehliyetsiz araç kullanmak suçundan toplamda 17 bin TL cezai işlem uygulandı. Trafikten men edilen araç ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.