Ekranlara veda etti! Gündüz kuşağı programı reyting kurbanı oldu!

Türk televizyonlarında gündüz kuşağında yayınlanan programlar ciddi bir izleyici kitlesine sahip. Zaman zaman gündüz kuşağı programlarında konu alınan olaylar ülkenin gündemine bomba gibi düşüyor. Ancak bazı programlar istediği izleyiciyi yakalayamadığında düşün reytingler sebebiyle ekranlara veda edebiliyor. Geçtiğimiz günlerde gündüz kuşağına bir program daha veda etti.

Ekranlara veda etti! Gündüz kuşağı programı reyting kurbanı oldu!

Reyting, televizyondaki dizi ve programların yayın süresini doğrudan etkiliyor. Yayınlanan içeriğin ne kadar insana ulaştığı büyük önem taşıyor. Öyle ki henüz 3 aydır ekranlarda yer alan gündüz kuşağı programı olan ve psikolog Esra Ezmeci'nin sunuculuğunu üstlendiği Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı beklenen geri dönüşü sağlayamadığı için final yapma kararı aldı.

Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan, Serap Paköz ve Esra Ezmeci gibi başarılı isimlerin sunduğu gündüz kuşağı programları da reyting kurbanı olmaya başladı. Yine gündüz kuşağı programları arasında yer alan Fulya ile Umudun Olsun adlı programın sona ermesinin ardından aynı saate alınan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının veda kararı gündeme gelmişti. Ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu gündüz kuşağı programı 4 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmuştu. 

Pek çok soruna çare bulunan program, yeterli izleyici kitlesine ulaşamayınca beklentiyi karşılayamadı. Kanal yönetimi tarafından verilen karar ile 7 Ekim günü ekranlara veda etti.