Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden hayranlarını resmen yıkacak bir haber geldi. Ekranların fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor?, Peki Bir Zamanlar Çukurova ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar

Reyting rekorları kıran fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova'dan seyiricileri üzecek bir haber geldi. Efsane dizi final kararı aldı.

Yayınlandığı her perşembe akşamı rekorlar kıran Bir Zamanlar Çukurova final yapıyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova neden bitiyor? Bir Zamanlar Çukurova neden final kararı aldı? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman bitecek soruları da izleyiciler tarafından bir hayli merak ediliyor. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 3'üncü sezon finaliyle biteceği açıklandı. 

3 sezondur ekranlarda olan ATV'nin uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranların son derece yıkıldığı bu haberde Bir Zamanlar Çukurova veda tarihi de merak konusu oldu.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar - Resim : 1

 Bir Zamanlar Çukurova neden final yapıyor?

Bir Zamanlar Çukurova yapımcısı ” 1 sezon olarak planlamıştık, 3. sezona geçtik, 4. sezon imkansız hikaye kalmadı” açıklaması ardından Bir Zamanlar Çukurova final yapacağı kesinleşti.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar - Resim : 3

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final tarihi!

Başrollerini Hilal Altınbilek (Züleyha), Murat Ünalmış (Demir), Uğur Güneş (Yılmaz)'in paylaştığı sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova final kararı aldı. Dizinin 27 Mayıs 2021 Perşembe günü final yapacağı belirtildi.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar - Resim : 4

 ATV’den Bir Zamanlar Çukurova final kararına açıklama geldi

Kanaldan “En son bitirmek isteyeceğimiz projeydi, 3 sezondur rekorlar kıran bir yapım. Ancak yapım ekibiyle bizde 1 sezon olarak planlamıştık, 3 sezon bize diziyi yazan ekibe, yapımcıya ve senariste teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar - Resim : 6

Bir Zamanlar Çukurova nerede çekildi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri genellikle Adana ve Mersinde gerçekleştiriliyor. Adana Çukurova’yı temel alan dizi için özel bir plato kurulmuş. İnşaatı 8 ay süren bu dizi platosunu, 450 kişilik profesyonel ekip çalışarak tamamlamış.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? İşte detaylar - Resim : 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Züleyha"nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de!