Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'den Özgür Özel mesajı

CHP Genel Başkanlığı'na Özgür Özel'in seçilmesinin ardından aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer, Vahap Seçer'in olduğu CHP'li belediye başkanları tebrik mesajı paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'den Özgür Özel mesajı

İMAMOĞLU: DEĞİŞİM SIRASI TÜRKİYE'DE
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kongresi'nde Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyor, kongrenin geçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değişim sırası Türkiye'de." dedi.

YAVAŞ: ÖZEL'İ KUTLUYORUM
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "CHP 38. Olağan Kurultayında Genel Başkanlığa seçilen Sayın @eczozgurozel i kutluyorum." mesajını paylaştı.

SOYER: ÖZGÜR ÖZEL'E BAŞARILAR DİLİYORUM
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Partimizin Genel Başkanı seçilen Sn. Özgür Özel’e yeni görevinde başarılar diliyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partimize ömründen yıllar veren, hak, hukuk ve adalet için en ön safta yürüyen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun demokrasi için adalet için Cumhuriyet için verdiği mücadeleye minnettarız. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında da köklü geçmişinden güç alan bir Cumhuriyet Halk Partisi’nde yılmadan, yorulmadan ülkemizin geleceği için çalışacağız." ifadelerine yer verdi. 

SEÇER: ÖZEL'İ KUTLUYORUM
Mersin Büyükşehir Belediye Vahap Seçer "38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın @eczozgurozel ’i kutluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıl önce olduğu gibi bugün de cumhuriyet değerlerinin, demokrasinin ve aydınlık, çağdaş Türkiye’nin teminatı olmaya devam edecektir." dedi.

GÜRÜN: ÖZEL'İ KUTLUYOR, KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKÜR EDİYORUM
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün "Cumhuriyet Halk Parti’mizin 38. Olağan Kongresinde Genel Başkanlığa seçilen Sayın Özgür Özel’i kutluyor, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bugüne kadarki gayret ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kaybedenin olmadığı Kurultayımızın partimizde birlik ve beraberliği kuvvetlendireceğine inanıyor, sonucun partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." sözlerine yer verdi

ODABAŞI: ÖZEL'E YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM
Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı "Cumhuriyetimizle yaşıt partimizin 38. Olağan Genel Kurultayı'nda delegelerin çoğunluğunun oyuyla yeni Genel Başkanımız olarak seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyor, yürekten başarılar diliyorum. @eczozgurozel Hak hukuk adalet yürüşünü başlatan, bilge duruşuyla yol gösterici olan Sayın @kilicdarogluk ’na emekleri ve önderliği için teşekkür ederim. Hep birlikte daha yürüyecek çok yolumuz var. Partimiz her zaman demokratik, rekabetçi ve farklılıkların temsil edilebildiği yapısıyla yarınlara umutla bakacağımız geleceğin Türkiye'sini kuracak." sözlerine yer verdi.