Ekrem İmamoğlu’na Tunceli’de tepki gösteren 3 kişi kimdi? Ziyaretin arka planını Gürkan Hacır anlattı

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'da gazeteci Gürkan Hacır, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tunceli ziyaretiyle ilgili "Gürsel Erol’a dedim ki Tunceli’de İmamoğlu’na tepki var mıydı? ‘Sadece 3 kişi tepki gösterdi, ‘Kemal Bey varken siz baba-oğul değil miydiniz? Neden onun karşısına çıkıyorsun?’ diye tepki gösterdi. Onlar da Kemal Bey’in akrabaları zaten’ dedi" ifadelerine yer verdi.

Hukukçu Serkan Toper, gazeteci Gürkan Hacır, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, siyasal iletişimci Ferhat Murat, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tunceli ziyaretiyle ilgili Hacır kulis bilgisi verdi.

Gürkan Hacır'ın sözleri şu şekilde:

"KILIÇDAROĞLU'NUN AKRABALARI İMAMOĞLU'NA TEPKİ GÖSTERDİ
Gürsel Erol’a dedim ki Tunceli’de İmamoğlu’na tepki var mıydı? Biliyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli. ‘Sadece 3 kişi tepki gösterdi, ‘Kemal Bey varken siz baba-oğul değil miydiniz? Neden onun karşısına çıkıyorsun?’ diye tepki gösterdi. Onlar da Kemal Bey’in akrabaları zaten’ dedi

"BU SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLMİYOR"
Gürsel Erol’a ayrıyeten dedi ki ‘Bu süreç doğru yönetilmiyor hem değişimciler hem genel merkez bu süreci doğru yönetmiyorlar, değişimciler de tolumda karşılık bulamıyor’ dedi. Gürsel Erol Ekrem İmamoğlu’na çok yakın bir isim ‘Kim kazanırsa kazansın bu kurultayın kaybedeni oluruz. Burada herkesi kucaklayıcı kapsayıcı doğru bir politika uygulanmalı’ dedi.