Elazığ'da köyde gezinen vatandaş, gördüğü manzara sonrasında dank diye durdu. Hemen telefonunu çıkardı. Tüm Türkiye bunu kesin görmeli

Elazığ’da köyde gezinen bir vatandaş yılanla kuşun mücadelesini görünce hemen durdu ve cep telefonunu çıkardı. Vatandaş, yavrularının bulunduğu yuvaya girmek isteyen 2 buçuk metrelik yılanla mücadele eden kuşun o anlarını kayıt altına aldı. Cesaretli annenin görüntülerini tüm Türkiye kesinlikle görmeli.

Elazığ’da Esenlik köyünde dolaşan Abdullah Arkın yaklaşık 2 buçuk metre uzunluğunda bir yılanı fark etti.  Hemen duran Arıkan bir anne kuşun yılanla mücadele ettiğine şahit oldu.

TÜM TÜRKİYE KESİNLİKLE GÖRMELİ

Yılanın kuş yuvasına doğru gittiğini fark eden Arkın, cep telefonu ile o anları kayıt etti. Yuvasını korumak için büyük bir mücadele veren anne kuş, yavrularını korumak için yılanın etrafında hareketler çizdikten sonra dikkatini dağıtarak yuvadan uzaklaşmasını sağladı. Cesaretli annenin görüntülerini tüm Türkiye kesinlikle görmeli. 

Elazığ'da köyde gezinen vatandaş, gördüğü manzara sonrasında dank diye durdu. Hemen telefonunu çıkardı. Tüm Türkiye bunu kesin görmeli - Resim : 1