Eline kocaman bir bıçak aldı, ağaca tüm gücüyle vurdu. Ağacın içinden bir anda kıpkırmızı fışkırmaya başladı. Güneş tutulmasından sonra böyle oldu denildi

100 yılda bir meydana geldiği söylenen 8 Nisan'da gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından dünyada farklı şeyler olduğu iddia edildi. Yurt dışında bir bölgede, eline kocaman bir bıçak alan kişi, ağacın köküne yakın bir noktasına tüm gücüyle vurdu. Ağacın içinden bir anda kıpkırmızı kan gibi bir sıvı fışkırmaya başladı. Bölge halkı, daha önce böyle bir şey olmadığını, tutulmanın ardından yaşanmaya başladığını dile getirdi.

Bu yıl 8 Nisan'da gerçekleşen ve pek çok sebep olacağı söylenen Güneş tutulmasının ardından neredeyse bir ay geçecek. Ancak etkileri hala sürüyor. Uzmanlar, Güneş tutulmasının pek çok etkisini araştırdıklarını söylüyordu. Bunu onlar bile tahmin edemez.

AĞACIN İÇİNDEN KAN FIŞKIRDI

100 yılda bir meydana geldiği söylenen 8 Nisan'da gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından dünyada farklı şeyler olduğu iddia edildi. Yurt dışında bir bölgede, eline kocaman bir bıçak alan kişi, ağacın köküne yakın bir noktasına tüm gücüyle vurdu. Ağacın içinden bir anda kıpkırmızı kan benzeri bir sıvı fışkırmaya başladığı görüldü.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Bölge sakinlerinin Güneş tutulmasının ardından ağacın kanadığını düşünmesi üzerine sosyal medyada paylaşılan gönderiye çok sayıda yorum geldi. Bir kullanıcı, "Ağacın yapısında yer alan kan kırmızı rengindeki reçine ağaç darbe aldığında ortaya çıkıyor ve ağacın kanıyormuş gibi görünmesini sağlıyor." diyerek konuyu açıklığa kavuşturmuş oldu.