Elon Musk Trump'ın Twitter hesabını açtı: Trump ne tepki verdi?

Sosyal medya devi Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, ABD eski Başkanı Trump'ın Twitter hesabının yeniden açılması için yaptığı anket sonuçlandı ve Trump'ın hesabı yeniden aktif hale geldi. Şimdi Trump yeniden Twitter'a dönecek mi? İşte Trump'ın yorumu...

Elon Musk Trump'ın Twitter hesabını açtı: Trump ne tepki verdi?

Twitter'ın sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı eski ABD başkanı Donald Trump'ın hesabının yeniden açılması için bir anket düzenledi.

Ankete 15 milyondan fazla kullanıcı katıldı. Kullanıcıların yüzde 51,8'i Trump'ın hesabının yeniden açılmasını, yüzde 48,2'si ise kapalı kalması yönünde oy kullandı.

Elon Musk Trump'ın Twitter hesabını açtı: Trump ne tepki verdi? - Resim : 1

Musk, anketinin tamamlanmasının ardından paylaşımda bulunan Musk, "İnsanlar, ne istediğini söyledi. Trump'ın dönmesine izin verilecek. Vox Populi, Vox Dei. (Halkın sesi, Tanrı'nın sesidir)" yazdı. 

Trump'ın Twitter hesabı artık açık.

Trump dönmeyeceğini açıkladı

Ancak Trump yeniden Twitter'a dönmeyi düşünmediğini açıkladı. 6 Ocak Kongre Baskını sonrasında attığı provakatif tweetleri nedeniyle hesabının kapanmasına tepki olarak Truth Social'ı açan Trump burada devam edeceğini belirtti.

Elon Musk Trump'ın Twitter hesabını açtı: Trump ne tepki verdi? - Resim : 2

Twitter'ın satışının ardından şirkette meydana gelen sorunları da hatırlatan Trump Musk'ı "İnanılmaz sorunlarla karşı karşıyasınız" diyerek küçümsedi.

Trump halen Twitter'dan herhangi bir paylaşım yapmadı. Hesapta atılan son tweet olarak Biden'ın yemin törenine katılmayacağı paylaşımı.

Elon Musk Trump'ın Twitter hesabını açtı: Trump ne tepki verdi? - Resim : 3