Emeklilere 50 bin TL verilecek! Milyonlarca emekli başvurabilecek!

Nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlara müjde geldi. Başvuruların başladığı duyuruldu. 50 bin TL'ye nakit verilecek. Duyanlar başvurmak için kapıda adeta kuyruk oluşturuyor. İşte emeklilerin nakit ihtiyacını karşılayacak kampanyanın detayları...

Emeklilere 50 bin TL verilecek! Milyonlarca emekli başvurabilecek!

Devlet bankaları tarafından açıklanan yeni kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlara ödeme yapılacak. Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank, Halkbank ve diğer kamu bankaları üzerinden emekli maaşlarını alan emekli vatandaşlar, uygun faiz ve kredi koşulları ile 50 bin TL'ye kadar kredi çekerek nakit ihtiyaçlarını karşılayacak.

Nakit ihtiyacı olan tüm emekli vatandaşlara kamu bankaları tarafından uygun şartlarda kredi ödemesi yapılacağı açıkladı. Nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla krediye başvuracak vatandaşın, bu başvuruyu emekli maaş hesabı üzerinden yapması gerekmektedir. 

Emekli vatandaş için kredi başvuru

Emekli maaş hesabı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarından yapabilirler. Emekliler, şubeye gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilir. Hangi bankadan emekli maaşı alıyorlar ise o bankanın müşteri hizmetlerini arayarak telefon üzerinden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilir.

Kredi çekerken gerekli olan, bankaların ayrıca ihtiyaç kredisi başvuru formunu, resmi internet sitesi üzerinden doldurup da kredi onayı alan tüm emekliler, devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak bu bankalar üzerinden verilen emekli kredilerinden faydalanabilir. Kamu bankalarının emekli müşterilerine sunduğu bu avantajdan tüm emekliler yararlanabilir. Başvurular çok kısa sürede sonuçlanmaktadır.