Emel Müftüoğlu'nun doğum gününde Hakan Altun'a Ajda Pekkan soruldu

Emel Müftüoğlu’nun Arnavutköy’de bir balıkçıda kutlanan 59. yaş günü partisine ünlü yağdı. Hakan Altun, Oktay Kaynarca, Oya Başar, Demet Akbağ, Deniz Seki, Ercan Saatçi ve Kubat’ın da katıldığı gecede görevliler gelen hediyeleri ünlü popçunun aracına taşıdı.

Deniz Seki, yakın dostu Emel Müftüoğlu’nun doğum gününe ilk gelen isimler arasındaydı. Şeyda Coşkun’un koçluğunda diyet yapan Seki’nin bir hayli kilo verdiği görüldü. Hakan Altun gecede udunu eline aldı ve klarnet eşliğinde müzik ziyafeti çekti. Ercan Saatçi, alkış yağmuruna tutulan Altun’un bir ara alnındaki teri sildi. Hakan Altun kutlamada Sezen Aksu’nun ekibinde görev alan söz yazarı Sibel Algan’la sohbet etti.

Sibel Algan muhabirlere “Beni boşuna çekiyorsunuz” dedi. Çıkışta oldukça neşeli görünen Deniz Seki diyet yaptığı için kutlamada fazla kalamadığını söyledi.

Geçmişte cezaevinde yatan Deniz Seki, sosyal Medyada Kadir Şeker için başlatılan kampanyaya da destek vermiş ve şu mesajı paylaşmıştı:

“Seni en iyi ben anlarım Kadir... Çünkü bir yanım hâlâ kan ağlıyor. Suçsuz, günahsız yere o dört duvarın içinde hapsolmak ne demek en iyi ben bilirim.”

Ünlü şarkıcı kilo vermeye devam edeceğini açıkladı. Kutlamaya katılan Ercan Saatçi, kapıda bir süre sevgilisi Eda Tokcan’ı bekledi.  Oyuncu Gonca Vuslateri de doğum günü partisine katılanlar arasındaydı.

Bodrum’da yaşayan Hakan Altun, geceden tek başına ayrıldı ve İbo Show’un çekimleri için İstanbul’a geldiğini söyledi. Geçen günlerde Ajda Pekkan’la hakkında çıkan aşk iddiasını sosyal medyadan yalanlayan Altun, konuyla ilgili konuşmamayı tercih etti. Bu sırada para isteyen çocuklar ve parfüm satan bir adam Hakan Altun’a zor anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı bir kez daha sorulan Ajda Pekkan sorusunu yanıtsız bıraktı. Çocuklar Hakan Altun’un aracının peşini bırakmadı.

Emel Müftüoğlu, Oya Başar’ı mekânın kapısına kadar geçirdi. Başar, tiyatro yapmaya devam ettiğini belirtti. Ünlü oyuncu setlere dönmeye hazırlandığını da açıkladı. Oya Başar, eski eşi Levent Kırca’yı 12 Ekim’deki ölüm yıldönümünde anmıştı.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”In Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca gecede Sezer Çakır’la sohbet etti. Sezer Çakır ve yakın arkadaşı Ebru Destan, Oktay Kaynarca’dan önce dışarı çıktı. Kaynarca, çıkışta muhabirlerle şakalaştı. Ünlü oyuncu kapıdaki çocuklara para vermeyi ihmal etmedi.

Emel Müftüoğlu’nun yakın dostlarından Zara kutlamadan tek başına çıktı. Ünlü sanatçı, botoks yaptırdığı güzellik merkeziyle mahkemelik olduğu iddiası hakkında konuşmak istemedi.

Emel Müftüoğlu, balıkçıdan Demet Akbağ’la beraber ayrıldı. Mekânın önünde çiçek satan çocuklar para almak için Müftüoğlu’nun etrafını sardı.