Ünlü çiftin 9 yıllık evlilikleri bitti! Sessiz sedasız boşandılar!

2012 yılında Ali Kürşat’la nikâh masasına oturan ve Ayvalık’a gelin giden Emine Boyner’in evliliğininde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Ve kötü haber geldi. Bir süredir evliliklerinde çatırdamaların olduğu konuşulan Emine Boyner-Ali Kürşat çifti, 2 hafta önce boşandı.

Ünlü çiftin 9 yıllık evlilikleri bitti! Sessiz sedasız boşandılar!

İkiz kızları Ayşe ve Elif Boyner’i geçtiğimiz yıl 8 ay arayla evlendiren Cem Boyner, küçük kızı Emine Boyner’in boşanması nedeniyle üzüntülü günler geçiriyor.

2012 yılında Ali Kürşat’la nikâh masasına oturan ve Ayvalık’a gelin giden Emine Boyner’in evliliğininde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Ve kötü haber geldi.

Başta Emine Boyner’in babası Cem Boyner ve annesi Bilgün Dereli olmak üzere ailelerinin ikna etmeye çalıştığı çift, 3 yaşındaki kızları Şira’ya rağmen 2 hafta önce yollarını ayırmayı tercih etti.

Ünlü çiftin 9 yıllık evlilikleri bitti! Sessiz sedasız boşandılar! - Resim : 2

23 yaşında, üniversiteyi bitirir bitirmez evlenen ve Ayvalık’a yerleşen Emine Boyner, burada kendine bir hayat kurmuştu. Kızıyla Ayvalık’ta yaşamaya devam edecek olan Boyner’e bu zor günlerinde en büyük desteği ailesi veriyor.

Kaynak: Hürriyet