En iyi 60 genç yetenek arasında yer almıştı! Anlaşma tamam! Sivasspor’un genç yıldız 5 milyon euroya transfer oldu! İşte yeni takımı

The Guardian'ın hazırladığı "Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç yeteneği" listesinde yer alan Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor, Yunus Emre Konak’ı 5 milyon euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibi Brentford’a transfer oldu. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, genç futbolcu için “Şu an Türkiye'de 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu Sivasspor'daki Yunus Emre Konak” demişti.

En iyi 60 genç yetenek arasında yer almıştı!  Anlaşma tamam! Sivasspor’un genç yıldız 5 milyon euroya transfer oldu! İşte yeni takımı

Sivasspor’da eski teknik direktör Servet Çetin’in şans verdiği isimlerden olan 17 yaşındaki Yunus Emre Konak, kırmızı-beyazlı takımdan ayrılıyor.

5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Ertan Süzgün’ün haberine göre Sivasspor’un genç futbolcu Yunus Emre Konak’ı bonuslarla beraber 5 milyon Euro’ya Brentford’a transfer oldu.

En iyi 60 genç yetenek arasında yer almıştı!  Anlaşma tamam! Sivasspor’un genç yıldız 5 milyon euroya transfer oldu! İşte yeni takımı - Resim : 1

BÜLENT UYGUN: EN YETENEKLİ FUTBOLCU

Futbolcu hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, “Genç futbolculara bayılıyorum. Eğer yetenek varsa, onlara şans vermek benim için çok keyifli. Şu an Türkiye'de 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu Sivasspor'daki Yunus Emre Konak. Fiziksel özellikleri, tempoyu yüksek tutma becerisi, oyun anlayışı ve mentalitesiyle mükemmel bir oyuncu. Yunus'un yapması gereken tek şey profesyonelce düşünmek, çalışmak ve bu doğrultuda kendini geliştirmek” demişti.

EN İYİ 60 GENÇ ARASINDA YER ALMIŞTI

Öte yandan genç futbolcu geçen yıl The Guardian'ın hazırladığı "Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç yeteneği" listesinde kendisine yer bulmuştu.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 1.8 milyon değeri olan futbolcu, 17 maçta oynadı, 1 asist yaptı. Genç futbolcu önlibero mevkisinde forma giyiyor.