Enkazda bulduğu 4 milyon doları hemen polise götürmüştü! Konuyla ilgili bir gerçek herkesi şok etti

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan deprem sonrası Konya'dan bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek veren belediye personeli Mehmet Özber Uslu enkazda bulduğu 4 milyon dolar dolu çantayı polise teslim etmişti. Paranın sahne çıktığı anlaşıldı. Ancak vatandaşlar asıl güzel olanın Uslu’nun yaptığı hareket olduğunu dile getiriyor.

Enkazda bulduğu 4 milyon doları hemen polise götürmüştü! Konuyla ilgili bir gerçek herkesi şok etti

Türkiye, Kahramanmaraş depreminin yaralarını sararken, bölgeden gelen güzel bir haber herkesin içini ısıtmıştı. 

Tırlar dolusu yardım giden ve depremzedeler için milyonlarca lira toplanan fekalet sonrası hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok görevli de arama kurtarma çalışmaları için 10 ile akın etti. Bu isimler arasında bulunan Mehmet Özber Uslu, hareketiyle takdir topladı.

PARA SAHTE ÇIKTI AMA... 

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan deprem sonrası Konya'dan bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek veren belediye personeli Mehmet Özber Uslu, içinde 4 milyon lira olan çanta buldu. Uslu, para dolu çantayı kısa sürede polis ekiplerine teslim etti.

Belediye personelinin polise teslim ettiği çantadaki paranın sahte olduğu öğrenildi. Ancak vatandaşlar asıl güzel olanın Uslu’nun yaptığı hareket olduğunu dile getiriyor.