Enner Valencia Fenerbahçe’de kalacak mı? Menajeri, futbolcunun niyetini açıkladı

Fenerbahçeli ile sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia’nın geleceği belirsizliğini korurken futbolcunun menajeri Gonzalo Vargas açıklama yaptı. Vargas, “Fenerbahçe ile sözleşme uzatma arzusundayız. Biz iki yıllık sözleşme konusunda görüştük, şimdi üç yıllık bir sözleşmeden bahsediliyor. Sözleşmede başka detaylarda var ama Fenerbahçe ile müzakere edilmesi gereken konular var” dedi.

Enner Valencia Fenerbahçe’de kalacak mı? Menajeri, futbolcunun niyetini açıkladı

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un göreve gelmesiyle Ekvadorlu golcü Enner Valencia, gol makinesine dönüştü. Kariyerinin altın döneminin yaşayan Valencia, şimdiye kadar çıktığı 43 maçta 31 gol attı, 6 asist yaptı.

Sarı lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu, henüz yeni sözleşmeye imza atmadı. Futbolcunun Brezilya ekibi Internacional ile sözleşme imzaladığı iddia edilirken menajeri Gonzalo Vargas, son durum hakkında açıklama yaptı.

Enner Valencia Fenerbahçe’de kalacak mı? Menajeri, futbolcunun niyetini açıkladı - Resim : 1

“FENERBAHÇE İLE SÖZLEŞME UZATMA ARZUSUNDAYIZ”

Gonzalo Vargas, “Seçeneklerimiz arasında Fenerbahçe ile olası bir sözleşme yenileme de var. Enner, İstanbul'da çok şey başardı ve bu nedenle Fenerbahçe ile sözleşme uzatma arzusundayız. Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda detaylar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var” dedi.

Enner Valencia Fenerbahçe’de kalacak mı? Menajeri, futbolcunun niyetini açıkladı - Resim : 2

“EN İYİSİNİ SEÇMEK ZORUNDAYIZ”

Vargas, “En iyi kararı vermek için bu ay sonuna kadar bekleyeceğiz. Masadaki tüm teklifler arasından hak ettiği en iyisini seçmek zorundayız” ifadelerini kullandı.