Enner Valencia, Fenerbahçe’yi fena yaktı! Kaçan penaltı her şeyi altüst etti!

Fenerbahçe’nin bu sezon en çok gol atan ismi olan Enner Valencia, Beşiktaş karşılaşmasında kaçırdığı penaltıyla maçın kaderini değiştirdi.

Enner Valencia, Fenerbahçe’yi fena yaktı! Kaçan penaltı her şeyi altüst etti!

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe’yi 10 kişi oynamasına karşın 4-2 yendi.

Fenerbahçe’nin gollerini 41.dakikada Enner Valencia (P) 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın gollerini ise 58. ve 62.dakikada Cenk Tosun, 76. Dakikada Redmond ve 90+1. Dakikada Aboubakar kaydetti.

BU SEZON 30.GOLÜNÜ ATTI

Maça Fenerbahçe’nin bu sezonki en golcü ismi olan Enner Valencia damga vurdu. Penaltı golüyle bu sezon 30.golünü attı. Valencia bu golün ardından 50. dakikada Arda'nın ara pasında kaleciyle karşı karşıya durumda Welinton'un müdahalesiyle yerde kaldı.

Enner Valencia, Fenerbahçe’yi fena yaktı! Kaçan penaltı her şeyi altüst etti! - Resim : 2

PENALTIYI KAÇIRDI

Beşiktaş, Welinton'un ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Fenerbahçe taraftarı 2.golün gelmesini beklerken 53.dakikada Valencia’nın vuruşunda meşin yuvarlık dışarı çıktı.

Penaltının ardından Beşiktaş üst üste gollerle maçı kazanmasını bildi. Fenerbahçe (54)  bir maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın (63) 9 puan gerisinde kaldı. 

Enner Valencia, Fenerbahçe’yi fena yaktı! Kaçan penaltı her şeyi altüst etti! - Resim : 3

“İŞLER BİZİM İÇİN DAHA ZOR”

Valencia, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Valencia, "Hala çok fazla maç var. Kaçan penaltıdan sonra konsantrasyonumuz düştü. Maçtan önce de bu maçı kazanmanın önemini biliyorduk. Maalesef istediğimiz gibi olmadı. Şampiyonluk yolunda bu maç bizim için çok önemliydi. İşler bizim için daha zor. Hala daha çok maç var. Fenerbahçe'deyiz, bu nedenle sonuna kadar savaşmalıyız" ifadelerini kullandı.