Erden Timur, ayrılığı resmen açıkladı! Galatasaray’da bir devir sona eriyor! Efsane isim sezon sonunda gidecek

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera’nın takımdan ayrılacağını söyledi. Timur, “Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene” dedi.

Erden Timur, ayrılığı resmen açıkladı! Galatasaray’da bir devir sona eriyor! Efsane isim sezon sonunda gidecek

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg HT'de İşin Aslı programına katılarak açıklamalarda bulundu. Timur, Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera’nın geleceği hakkında konuştu.

Erden Timur, ayrılığı resmen açıkladı! Galatasaray’da bir devir sona eriyor! Efsane isim sezon sonunda gidecek - Resim : 1

"BU SENE SON SENE"

Muslera’nın sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini anımsatan Erden Timur, "Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz? Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Erden Timur, ayrılığı resmen açıkladı! Galatasaray’da bir devir sona eriyor! Efsane isim sezon sonunda gidecek - Resim : 2

MUSLERA'NIN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 1.6 milyon euro olan 37 yaşındaki Muslera, Galatasaray’a 2011-2012 senesinde İtalyan ekibi Lazio’dan transfer oldu. Muslera, Galatasaray kariyerinde çıktığı 457 maçta 491 gol yedi, 161 maçta ise kalesini gole kapattı.