Erden Timur, şampiyonluğu değerlendirdi! “Tarihteki en zor şampiyonluklardan biri”

Spor Toto Süper Lig’in 36.haftasında MKE Ankaragücü’nü 4-1 yenerek şampiyon olan Galatasaray’da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur açıklamalarda bulundu. Timur, “Bence tarihteki en zor şampiyonluklardan biri. Çünkü kusursuz fırtına denir ya, senenin yarısında seçim oldu. Temmuz’un 4’ünde elimizde transfer listesi henüz yoktu. Diğer rakiplerimiz 80 puanın üzerinde, aslında herkes şampiyonluk alacak puan almış durumda. Gelir olarak Galatasaray tarihinin en az geliri olduğu sene" dedi.

Erden Timur, şampiyonluğu değerlendirdi! “Tarihteki en zor şampiyonluklardan biri”

Spor Toto Süper Lig’de 36.hafta heyecanı dün yaşandı. Galatasaray deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü Icardi (2), Sergio Oliviera ve Barış Alper’in attığı gollerle 4-1 yenerek puanını 82’ye çıkarıp ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı kırmızılıların şampiyonluğu yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanırken sarı kırmızılı takım gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

"İYİ İNSANLARI TOPLAYINCA HER ŞEY OLUYOR"

Kafileyle birlikte yer alan ve şampiyonlukla ilgili düşüncelerini aktaran Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, tarihteki en zor şampiyonluklardan biri olduğuna vurgu yaparak, “Bence tarihteki en zor şampiyonluklardan biri. Çünkü kusursuz fırtına denir ya, senenin yarısında seçim oldu. Temmuz’un 4’ünde elimizde transfer listesi henüz yoktu. Diğer rakiplerimiz 80 puanın üzerinde, aslında herkes şampiyonluk alacak puan almış durumda. Gelir olarak Galatasaray tarihinin en az geliri olduğu sene. İyi insanları toplayınca her şey oluyor. Ona ben eminim. Sevginin girmeyeceği kalp yoktur.

Erden Timur, şampiyonluğu değerlendirdi! “Tarihteki en zor şampiyonluklardan biri” - Resim : 1

Mauro’yu ve diğerlerini ikna etmemizin tek sebebi samimiyet ve sevgi. Emek çok büyük, çaba çok büyük. Yüzde yetmişinde, sekseninde gece 4’e kadar çalışıldı. Son 6 aydır söylüyorum; hakkımızsa şampiyon olalım. Hakkımızmış demek ki. İyi insanlar ve güzel gönüllerle kazanıldı. Okan hocamızın, teknik heyetimizin, tesislerde çalışan herkesin, başkan ve yönetimimizin çok büyük emeği var” ifadelerini kullandı.

Erden Timur, şampiyonluğu tüm Galatasaray taraftarına ve eşine armağan ettiğini söyledi.

Kafilenin yer aldığı otobüs daha sonra havalimanında ayrılarak, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.