Erdoğan Aktaş’tan kulis bilgisi: Memleket Partisi’nin seçim kararını açıkladı

tv100'ün ses getiren programı Eşit Ağırlık'ta Erdoğan Aktaş, Memleket Partisi'nin 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere tek başına gireceği kulisini paylaştı. Aktaş "Partiye çok yakın isimlerle birkaç dakika önce konuştum ve bu durumda Memleket Partisi seçime tek başına giriyor. Yarın İnce, 13 belediye başkan adayını açıklayacak. Bunların arasında İBB adayı yok." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

AKTAŞ: MEMLEKET PARTİSİ SEÇİME TEK BAŞINA GİRECEK
Aktaş, Memleket Partisi ile ilgili verdiği kulis bilgisinde "Bir son dakika bilgisi paylaşayım. Yayına başlamadan bazı görüşmeler yaptım Ankara’dan çünkü bu seçimde konuşulan konulardan birisi de şu, acaba Memleket Partisi İstanbul’da ve Türkiye genelinde CHP ile ortak harekete edecek mi? Muharrem İnce CHP ile görüşmelerinden bir sonuç alamadı. Partiye çok yakın isimlerle birkaç dakika önce konuştum ve bu durumda Memleket Partisi seçime tek başına giriyor. Yarın İnce, 13 belediye başkan adayını açıklayacak. Bunların arasında İBB adayı yok. Memleket Partisi ve CHP arasında Tunceli-Dersim, Şeyh Sait meseleleri anlaşmazlık konusu. Özellikle İnce'nin DEM Parti ile ilişkiler konusunda sıkıntıları ifade ettiği söyleniyor." ifadelerine yer verdi.