Erdem’den Özel ve Öymen açıklaması: Açıklama yaparlarsa yine canlı yayınlanacağız

55 il başkanının CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapmasının ardından CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem "55 İl Başkanımızın Genel Merkezde yaptığı açıklama, bu tutum gereğince resmi hesaplardan canlı yayınlanmıştır. Bir başka Sayın Genel Başkan adayı lehine, il başkanlarımız açıklama yaparlarsa yine canlı yayınlanacaktır" açıklamasını yaptı.

Erdem’den Özel ve Öymen açıklaması: Açıklama yaparlarsa yine canlı yayınlanacağız

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, 55 il başkanının kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerine dair genel merkezde düzenledikleri basın toplantısıyla ilgili açıklama yaptı.

 "KURUMSAL TUTUMUMUZ GEREĞİ, PARTİ BİNAMIZDA; BASIN ODAMIZDA YAPILAN HER AÇIKLAMAYI 'RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN' CANLI YAYINLARIZ"
Eren Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kurumsal tutumumuz gereği, parti binamızda; basın odamızda yapılan her açıklamayı 'resmi sosyal medya hesaplarımızdan' canlı yayınlarız. Daha önce, Sayın Özgür Özel’in, Sayın Örsan Öymen’in ve Sayın Ünal Karahasan’ın “Genel Başkan adaylığı” açıklamalarını yine canlı verdik" ifadelerini kullandı.

"BİR BAŞKA SAYIN GENEL BAŞKAN ADAYI LEHİNE, İL BAŞKANLARIMIZ AÇIKLAMA YAPARLARSA YİNE CANLI YAYINLANACAKTIR"
Başka bir adayı desteklemek isteyen il başkanlarının da aynı şekilde genel merkezde açıklama yapabileceğini belirten Erdem, "55 İl Başkanımızın Genel Merkezde yaptığı açıklama, bu tutum gereğince resmi hesaplardan canlı yayınlanmıştır. Bir başka Sayın Genel Başkan adayı lehine, il başkanlarımız açıklama yaparlarsa yine canlı yayınlanacaktır" dedi.