Büyük ihanet kamerada!

Genç kadın, erkek arkadaşının sadakatinden şüphe ettikten sonra harekete geçti. Genç kadın, gördüğü manzara karşısında hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Büyük ihanet kamerada!

Genç kadın, kendisini aldattığından şüphelendiği sevgilisine inanılmaz bir tuzak hazırladı. Ünlü bir YouTube kanalı ile işbirliği yapan Ashley adındaki kadın, sevgilisi Zack'i baştan çıkarması için annesini gönderdi.

Programın formatı gereği tüm anları kaydedilen olayda, bir parkta Zack'e rastlayan Ashley'nin annesi ona birlikte olmayı teklif etti. Genç adam ilk başta aldığı teklif karşısında şoke olsa da sonra "Neden olmasın?" diyerek kabul etti.

Kadın ve genç adam ertesi gün evde buluşmaya karar verdi. Sevgilisinin annesinden "bir şeyler öğreneceğini" düşünen genç adam hayatının en büyük tecrübelerinden birini edindi. Üstelik de bunu sevgilisinin annesinin evinde yaşadı.

Birlikte olmak için sevgilisinin annesinin evine giden adam, içeri geçtikten sonra kameralar ortaya çıktı. Ne olduğunu ilk başta anlayamayan Zack, yaşadığı durumun farkına varınca büyük şok yaşadı.

Sevgilisini sokakta bekleyen Ashley, böyle bir şeyi nasıl kabul ettiğini anlamadığını ifade ederek sevgilisine öfkesini kustu. Görüntüler YouTube'da büyük izlenme rakamlarına ulaşırken, yorum yapan kullanıcılar Zack'in yaşadığı durumun haksızlık olduğunu iddia etti.