Ünlü Türk yıldız sevgilisiyle beraber İngiltere’de yarışmacı olacak!

İngiltere’de daha önce katıldığı “Aşk Adası” yarışmasında birinci olan ünlü Türk oyuncu, bu kez de yine İngiltere’de yayınlanan “Buzda Dans” isimli yarışmaya katılacak!

Ünlü Türk yıldız sevgilisiyle beraber İngiltere’de yarışmacı olacak!

İngiltere’de Aşk Adası yarışmasının birincisi Ekin Su Cülcüloğlu, şimdi de Buzda Dans'a imza attı. Daha önce Türkiye’de “Kuzey Yıldızı” dizisinde rol olan 28 yaşındaki Cülcüloğlu, bir süre önce Essex’te modellik yapmaya başlamıştı. Modellik kariyerinin ardından katıldığı “Aşk Adası” programında Davide Saclimente ile yaşadığı aşkla birinci olmuştu.

Ünlü Türk yıldız sevgilisiyle beraber İngiltere’de yarışmacı olacak! - Resim : 1
Ekin Su Cülcüloğlu ve sevgilisi Davide Saclimente

 

Sevgilisi teklifi reddetti

Buzda Dans yarışmasına imza atan Ekin Su Cülcüloğlu’nun, yarışmayı beraber kazandığı İtalyan sevgilisi Davide Saclimente’in teklifi reddettiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu programda tek başına yarışacak.

Davide, Buzda Dans’ı reddetmesiyle ilgili olarak: "O kadar yoğunum ki, her gün bir şey yapamıyorum ve bir şey yaptığımda onu düzgün bir şekilde yapmak istiyorum. Şu anda böyle bir şeye odaklanamıyorum ama belki gelecekte yaparım.

Buzda Dans’ın yayınlanacağı televizyon kanalından bir yetkili şunları söyledi: "Buzda Dans'ın yapımcıları her zaman Love Island'dan büyük bir isme sahip olmaya heveslidir, çünkü dizinin önceki isimleri bir hit olduğunu kanıtlamıştır.”

Ünlü oyuncu yarışmada sansasyon yaratacak

Televizyon yetkilisi yarışmayla ilgili "2020’de yarışan Maura Higgins bir patenciydi ve geçen yıl Liberty Poole yarışmada yıldızlaştı, ancak Ekin Su, kadroya şimdiye kadarki en sansasyonel katkı olabilir." dedi

Ekin Su Cülcüloğlu, David ile Ağustos ayında zaferle sonuçlanan fırtınalı ilişkisiyle bu yıl Aşk Adası’nın öne çıkan yıldızlarından biriydi.

Ayrıca İngiltere’de yayın yapan ITV2 için Ekin Su & Davide: Eve Dönüş adlı bir seyahat programı çekiyor. Ünlü çift programda aile köklerini keşfetmek üzere İtalya ve Türkiye’ye gelecek.

Ünlü oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, Aşk Adası’nde birinci olduktan sonra “Oh Polly” markası ile 1 milyon sterlin (21 milyon Türk Lirası) değerinde kıyafet anlaşması yaptı.