Ersan Şen: FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişiminde ayakkabı kutuları atıyorlardı bana! 'Böyle bir şey olur mu neden insanları yargısız infaz ediyorsunuz?' dedim

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta Ceza Hukukçusu Ersan Şen, FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişimiyle ilgili, "Zamanında ben de avukatlık yaptım. FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişiminde. Ayakkabı kutuları atıyorlardı bana. 'Yapmayın etmeyin böyle bir şey olur mu neden insanları yargısız infaz ediyorsunuz?' dedim." ifadelerini kullandı.

Haber 7 Yazarı Ferhat Murat, Ceza Hukukçusu Ersan Şen, Hukukçu Mücahit Birinci, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya ve Gazeteci Faruk Aksoy Erdoğan Aktaş'ın sunduğu Eşit Ağırlık programına konuk oldu.

Ersan Şen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Zamanında ben de avukatlık yaptım. FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişiminde. Ayakkabı kutuları atıyorlardı bana. 'Yapmayın etmeyin böyle bir şey olur mu neden insanları yargısız infaz ediyorsunuz?' dedim Sizin istediğiniz olduğunda adalet var da olmadığında adalet yok mu?"