Erzincan'da ekiplerin karla mücadelesi başladı! Kapanan yollar için çalışmalar sürdürülüyor. Meteoroloji ne kadar süreceğini açıkladı

Erzincan şehir merkezinde görülen aralıklı yağmur yüksek kesimlerde sıcaklığın daha da düşmesiyle kar yağışına dönüştü. Ekipler kapanan karayolları için çalışmalarına devam ederken meteoroloji yağışların ne kadar daha süreceğini açıkladı.

Erzincan'da ekiplerin karla mücadelesi başladı! Kapanan yollar için çalışmalar sürdürülüyor. Meteoroloji ne kadar süreceğini açıkladı

Meteoroloji tarafından yağış uyarısı yapılan Erzincan’da aralıklı yağmur yağışı etkisini gösteriyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesi nedeniyle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı, Erzincan- Sivas kara yolu Sakaltutan ve Kızıldağ Geçitleri ile Erzincan - Gümüşhane kara yolu Ahmediye Geçidinde etkili oldu. Karayolları ekipleri geçit güzergahlarında karla mücadele çalışması yürütüyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgar güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.