Erzurumspor gecesinde TV'de 125 bin 600 forma satıldı

Süper Lig'i hedefleyen BB. Erzurumspor için düzenlenen kampanyanın dün akşam TV8 ekranlarındaki ayağında yardım yağdı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Erzurumspor'a Dayanışma Gecesi'nde 125 bin 600 forma satıldı.

Erzurumspor gecesinde TV'de  125 bin 600 forma satıldı

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor yöneticileri, kulübü yeniden Süper Lig’e çıkarmak için harekete geçti.

Erzurumspor için düzenlenen kampanyanın dün akşam TV8 ekranlarındaki ayağı da büyük destek gördü.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Erzurumspor'a Dayanışma Gecesi'nde Erzurumspor'a destek yağdı.

Canlı yayına bağlanan Erzurumlu işadamları, sanatçılar, siyasetçiler ve taraftarın yanı sıra diğer takımların yöneticileri de telefonla katılıp forma alarak destekte bulundu.

Erzurumspor gecesinde TV'de  125 bin 600 forma satıldı - Resim : 1

Kendisi de Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, “Erzurumspor'u yeniden hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Büyük ya da küçük fark etmez, bağış yapan herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Programa Ömer Evyap, Sururi Akgün, Erol Bedir, İbrahim Hacıosmanoğlu, Ömer Ömeroğulları, Selami Tan, Ahmet Ağırman, Mehmet Biter, Necdet Gül, Mustafa Cihan, Ömer Erümit, Sefa Demir, Şadi Yazıcı, Bahattin Dağ ve restoran sahibi Nusret ve pek çok isim katıldı.

4 saat süren yayında toplam 125 bin 600 forma ile birlikte gönderilen kısa mesajlar (sms) dahil 17.975.000 TL bağış elde edildiği açıklandı.

- Erzurumspor’a destek vermek için...

Erzurumspor gecesinde TV'de  125 bin 600 forma satıldı - Resim : 2

Erzurumspor’a destek vermek için ‘BAGIS’ yazıp 2527’ye SMS gönderilebiliyor. Her SMS’in ücreti 10 TL. Ayrıca 100 TL ücret ile Erzurumspor forması satın alarak kampanyaya destek olunabiliyor.