Esenyurt'ta 'evime baktın' kavgası! Bıçaklar çekildi....

Esenyurt'ta 'evime baktın' kavgası çıktı. Komşular arasında yaşanan arbedede şahsın yakınları kavgaya dahil olurken adam, komşusuna bıçakla saldırdı.

Esenyurt'ta 'evime baktın' kavgası! Bıçaklar çekildi....

Yaşanılan kavga ve darp videolarıyla sık sık adından söz ettiren İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yine gündeme düşen garip bir olay yaşandı.,

Bu defa komşuların 'evime baktın' kavgası gündem oldu. İddiaya göre yaşadığı evin penceresinden dışarı bakan adam, komşusunun sokakta yürüdüğü sırada kendi binasına baktığını gördü.

KOMŞUSUNA BIÇAKLA SALDIRDI

Evine doğru baktığı için rahatsız olduğunu söyleyen şahıs ile komşusu arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra eline bıçak alan şahıs, evden sokağa inerek komşusu ile kavga etmeye başladı. Şahsın yakınları kavgaya dahil olurken adam, komşusuna bıçakla saldırdı.

Bıçaklanan adamın yakınları da sokağa gelirken iki taraf adeta birbirine girdi. Bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri öfkeli taraflara güçlükle müdahale etti. Yaralanan adam ise ambulansla hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yaşanan feci kavga anları sokak sakinlerinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.