Esenyurt'taki tekel bayii vahşetinde katilin ifadesi ortaya çıktı! "Peynir almaya gittiğimde televizyonda kendimi gördüm"

Esenyurt'taki tekel bayii vahşetinde şüpheliler adliyeye sevk edildi. Katliamı gerçekleştiren Tarık Ö. ve oğlu Azat Ö.'nün yakalanmasına ilişkin titiz çalışma ise soruşturma dosyasında yer aldı. Tarık Ö. polisteki ilk ifadesinde, "Bakkaldan peynir ekmek almak için üç kez dışarı çıktım. Her çıktığımda televizyonda kendi resmimi gördüm." dediği, dehşet anlarına ilişkin ise, "O gün iki kez ateş ettikten sonrasını hatırlamıyorum." dediği öğrenildi.

Esenyurt'taki tekel bayii vahşetinde katilin ifadesi ortaya çıktı! "Peynir almaya gittiğimde televizyonda kendimi gördüm"

Esenyurt'taki tekel bayii vahşetine ilişkin şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, katliamla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

İNŞAATI YARIM VİLLADA SAKLANMIŞLAR

Emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucunda yakalanan Tarık Ö. ve oğlu Azat Ö.'nün firarda oldukları dönemde Büyükçekmece'de inşaatı yarım olan bir villada saklandığı öğrenildi.

"TELEVİZYONDA KENDİ RESMİMİ GÖRDÜM"

Polise firarda olduğu dönemi anlatan Tarık Ö., "Bakkaldan peynir ekmek almak için üç kez dışarı çıktım. Her çıktığımda televizyonda kendi resmimi gördüm." ifadelerini kullandı.

Esenyurt'taki tekel bayii vahşetinde katilin ifadesi ortaya çıktı! "Peynir almaya gittiğimde televizyonda kendimi gördüm" - Resim : 1

TEKNEYLE KAÇMA PLANINI DENİZ POLİSİ BOZDU

Soruşturmada, Tarık Ö.'nün arkadaşına ait bir teknenin GPS sinyalinin kapatıldığını ve Büyükçekmece'ye doğru hareket ettiğini tespit eden deniz polisi, muhtemel kaçma eylemine karşı tekneyi durdurduğu öğrenildi.

"İKİNCİ SENEDİ BİR TÜRLÜ ÖDEMEDİLER"

Cinayet Büro Amirliğinde yapılan sorgusunda olayı tüm detayları ile anlatan Tarık Ö.'nün "Onlara geçtiğimiz mayıs ayında 1 milyon 350 liralık inşaat demiri sattım. Onlarla iki ayrı senet yapmıştık. İlk senedi parça parça’da olsa ödediler. Ancak ikinci senet bir türlü ödenmedi. Araya birkaç kişi sokup ödemeleri için ikna etmeye çalıştım. Yine ödemeyince avukatlarıma alacağımı tahsil etmeleri için talimat verdim." dediği öğrenildi.

"AMACIMIZ TAMAMEN KONUŞMAKTI"

İcra davası açıldığında sosyal medya üzerinden hakkında paylaşımlar yapıldığını bunu kendisinin ilk gördüğüne önemsemediğini söyleyen Tarık Ö., “Ancak eve gittiğimde bu paylaşımlar yüzünden oğlum ve kardeşimin üzgün olduğunu gördüm. Gidip bir konuşmaya karar verdik. Olay yerine gittiğimizde amacımız tamamen konuşmaktı. İçeri girip babalarını sorduk. Telefon ettiler ancak açılmadı. Sonra ortam bir an da gerginleşti." dedi.

Esenyurt'taki tekel bayii vahşetinde katilin ifadesi ortaya çıktı! "Peynir almaya gittiğimde televizyonda kendimi gördüm" - Resim : 2

"KENDİMİ KAYBETTİM, HATIRLAMIYORUM"

Olay anında ilk silahı karşı tarafın çektiğini ve ateş ettiğini iddia eden Tarık Ö. "Daha önce kardeşimi vurmuşlardı. Kargaşada silah patlayıp yerde kan görünce bir anda kendimi kaybettim. İki el ateş ettikten sonrasını hatırlamıyorum. Ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Ortalık sakinleşince yaptıklarımın farkına vardım. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Y.E.E.'YE 9 KURŞUN İSABET ETMİŞ

Öte yandan olayla ilgili yapılan çakışmalarda dehşetin izleri de öldürülenlerin vücutlarında ortaya çıktı. Sandalyede hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen’in vücudunun çeşitli bölgelerine 9 kurşun, ölen Batuhan Bayındır’ın ise 2 kurun isabet ettiği ortaya çıktı. Olayda yaralı kurtulan Yusuf Erzen’e ise bir kurşun isabet ettiği belirlendi.