Eser West Cansel Çördük'e gönderme yaptı! Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında, nereli?

Dönemin evlilik yarışması Kısmetse Olur'un yarışmacısı Eser West gündemden düşmüyor. Eser West yarışmadaki sevgilisi Cansel Çördük'e gönderme yaptı. Eser West kimdir? Cansel Çördük'ün sosyal medyada olay olan paylaşımına cevap veren West'in hayatı araştırılıyor. Eser West kaç yaşında, nereli?

Eser West Cansel Çördük'e gönderme yaptı! Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında, nereli?

 2015-2017 yılları arasında yayınlanan izdivaç programı 'Kısmetse Olur' yarışması döneme damgasını vurmuştu. Eser West Cansel Çördük'e gönderme yaptı. Yarışamının kadın adayı Cansel Çördük, sosyal medyada yaptığı müstehcen paylaşımla gündeme bomba gibi düşmüştü. Eser West kimdir? Yarışmada flört eden ve sevgili olan Cansel Çördük ile Eser West, yarışmanın bitmesiyle aşkları da bitmişti. Eser West kaç yaşında, nereli? Yaşanan olaylardan sonra vatandaşlar Eser West'in hayatını merak etti. İşte, tüm merak edilenler...

Eser West Cansel Çördük'e gönderme yaptı! Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Katıldığı 'Kısmetse Olur' yarışmasıyla üne kavuşan Eser West, aksanı ve sempatik tavırlarıyla çok sevilmişti. Eser West, 1990 yılında New York'ta dünyaya geldi. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim aldı. Asıl mesleği İngilizce öğretmenliği olan West, mesleğini yapmadı.

Amerika'dan Türkiye'ye gelip Kısmetse Olur yarışmasına katıldı. Kısmetse Olur evindeki kız adaylardan Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla fenomen oldu. Yarışmada birinci olmalarına rağmen evlilik ödülünü kabul etmediler. West, Hande Yener'in klibinde rol aldı. 2017 yılında Survivor'a katılan West, favori yarışmacılar arasındayken adadaki şartlara dayanamayıp yarışmayı bıraktı. 

Eser West Cansel Çördük'e gönderme yaptı! Eser West kimdir? Eser West kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

Eser West'in asıl soyadı Çakmakçı'dır. Eser, evlenene kadar Çakmakçı soyadını kullanmış. Eski eşi Maax ile evlenince eşinin soyadı olan 'West'i almış ve boşandıktan sonra da değiştirmemiş.  32 yaşındaki Eser West, Çakmakçı soyadını kullandığı dönemde U20 'milli takım' kaleciliğini yapmış.