Fahriye Evcen'den 4 bin 800 TL'lik mont yorumu: Karan'ın imaj maker'ı benim

Eşi Burak Özçivit’le set çıkışı akşam yemeği yiyen Fahriye Evcen, pahalı kıyafetleri olay olan 18 aylık oğlu Karan’la ilgili soruya hangi çarpıcı yorumu yaptı?

Kuruluş Osman” dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, set çıkışı eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan’la Etiler’de akşam yemeği yedi. Evcen, yemek boyunca bir saniye bile yerinde durmadı ve sık sık ayağa kalkıp oğluyla ilgilendi. 18 aylık Karan, masada oyuncak arabasıyla da oynadı. Fahriye Evcen, bir ara kameraları fark edince şaşkınlık yaşadı. Ünlü çift dışarı çıkmadan önce Karan’ı birlikte giydirdi.

Fahriye Evcen 18 aylık oğulları Karan’ın çok hareketli bir çocuk olduğunu anlattı. 3 yıldır setlerden uzak olan güzel oyuncu, oğlu için bakıcı tutmadıklarını belirtti. Evcen’e hafta içi bir kafe çıkışı beraber görüntülediği oğlunun üzerindeki 4 bin 800 TL’lik montun da çok konuşulduğu hatırlatıldı.

Ünlü oyuncu setleri çok özlediğini söyledi. Evcen’e “Oğlunuzun geleceği için yaptırım yaptınız mı?” diye soruldu. Fahriye Evcen röportaja devam edince Burak Özçivit eşine seslendi.

Öte yandan Burak Özçivit’in boyası ve iç tasarımına kadar her ayrıntısıyla özel olarak ilgilendiği 500 bin TL’lik yeni arazi cipi de dikkat çekti.