Eşine 'başka biriyle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum' dedi! Sonu hiç beklediği gibi olmadı! "Çok pişmanım"

İngiltere'de ilişkilere yönelik yorumlarda bulunan köşe yazarına gelen açıklama okuyucuları şaşırttı. Kocasına başka biriyle cinsel birliktelik yaşama hayali olduğunu söyleyen kadın, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Eşine 'başka biriyle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum' dedi! Sonu hiç beklediği gibi olmadı! "Çok pişmanım"

İngiltere'deki yayın organında "Sevgili Deidre" köşesine gelen bir itiraf, okuyucuları şaşırttı. Eşine karşı daha dürüst olmak ve fantezilerini birbirlerine açıklamanın onları yakınlaştıracağını düşünen 48 yaşında kadın, kocasına başka biriyle cinsel birliktelik yaşama hayali olduğundan ve bunun kendisini tahrik ettiğinden bahsetti. 

Çok kötü karşıladı

Eşinin bu fantezisine bir türlü anlam veremediğini söyleyen kadın, bu fantezisinin eşini ciddi anlamda yaraladığını ifade etti. Eşinin kendisi için yeterince iyi olmadığını hissetmesine sebep olduğunu ve bunuı kişisel bir hakaret olarak algıladığını açıkladı. 

Fantezisini eşine anlatan kadın, "48 yaşındayım ve kocam 51 yaşında. Onu hala seviyorum ve ondan çok etkileniyorum ama o bunu çok kötü karşıladı." dedi.

"Güvence verebilirsiniz"

"Kocanıza bunun bir fantezi, düşünmekten zevk aldığınız ama canlandırmak istemediğiniz bir şey olduğu konusunda güvence verebilirsiniz. Senin için kesinlikle yeterli olduğunu bilmesini sağla ve bu duyguları paylaşmak ona ne kadar güvendiğinin bir yansımasıdır, yoldan çıkmak istediğin için değil."