Eşit Ağırlık'tan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'na yayın daveti! Erdoğan Aktaş: Her iki adayı da tv100'de tartışmaya çağırıyorum

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Eşit Ağırlık'ın moderatörü Erdoğan Aktaş, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nu tv100 ekranlarında tartışmaya davet etti. Aktaş "tv100 ekranları her iki adayın karşılıklı konuşmasına son derece uygun. Her iki adayı da programıma davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Eşit Ağırlık programının moderatörü Erdoğan Aktaş, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partis'i'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nu tv100 ekranlarında tartışmaya davet etti.

EŞİT AĞIRLIK'TAN MURAT KURUM VE EKREM İMAMOĞLU'NA YAYIN DAVETİ
Aktaş "Türkiye yine çok önemli bir seçime hazırlanıyor. Ben Erdoğan Aktaş olarak başkan adayı hem Murat Kurum hem Ekrem İmamoğlu'na benim moderatörlüğümde tartışmaya çağırıyorum. tv100 ekranları her iki adayın karşılıklı konuşmasına son derece uygun. Her iki adayı da programıma davet ediyorum. Bu davetimi önümüzdeki programlarda da tekrarlayacağım" ifadelerine yer verdi.