Eski Fenerbahçeli Alper Potuk’tan sürpriz transfer! Yeni takımına duyunca inanamayacaksınız!

Eski Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Makedonya Süper Lig kulübü Gostivar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Eski Fenerbahçeli Alper Potuk’tan sürpriz transfer! Yeni takımına duyunca inanamayacaksınız!

Eskişehirspor’da gösterdiği performansla Fenerbahçe ve Galatasaray arasında transfer yarışına neden olan Alper Potuk, 2013- 2014 sezonunda 7 milyon 250 bin euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Sarı lacivertli takımdaki performansı tartışılan isimlerden olan Alper Potuk, 2020-2021 sezonu başında Fenerbahçe’den ayrılarak MKE Ankaragücü takımına transfer olmuştu. 2021- 2022 sezonunda 1.Lig ekibi Çaykur Rizespor’un kadrosuna giden Alper Potuk, sezon sonunda takımdan ayıldı.

Eski Fenerbahçeli Alper Potuk’tan sürpriz transfer! Yeni takımına duyunca inanamayacaksınız! - Resim : 1

İMZAYI ATTI

Süper Lig ekiplerinin radarında olan futbolcu sürpriz bir transfere imza attı. Ajansspor’un haberine göre Alper Potuk Makedonya Süper Lig kulübü Gostivar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Alper'in Gostivar'ı tercih etmesinde kulüp projesi, Makedon temsilcisinin Avrupa Kupaları'nda olma istediği Alper Potuk'un tercihinde etkili oldu.

Eski Fenerbahçeli Alper Potuk’tan sürpriz transfer! Yeni takımına duyunca inanamayacaksınız! - Resim : 2

ALPER POTUK’UN KARİYERİ

32 yaşındaki tecrübeli merkez orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 1. Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla 31 maçta oynadı ve 1 gol ile 7 asist yaptı.

Sarı-Lacivertli kulüpte Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Alper; 2020-2021 sezonunda Ankaragücü'nde, 2021-22 ve 2022-23 sezonunda Çaykur Rizespor'da oynadı.