Ünlü oyuncu 5 yaşından 10 yaşına kadar her gün yaşadığı tacizi yıllar sonra anlattı! "Bu canavar hayatımı mahvetti"

Eski Komşular dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Madeleine West, 5 yaşından 10 yaşına kadar neredeyse her gün yaşadığı tacizi yıllar sonra anlattı.

Ünlü oyuncu 5 yaşından 10 yaşına kadar her gün yaşadığı tacizi yıllar sonra anlattı! "Bu canavar hayatımı mahvetti"

Eski Komşular yıldızı Madeleine West, çocukken uğradığı cinsel istismarı yıllar sonra anlattı. Şimdilerde 42 yaşında olan ünlü oyuncu Madeleine West, 5 yaşından 10 yaşına kadar süren tacizi yıllar sonra paylaştı.

Başarılı oyuncu Madeleine West, 2000 ve 2003 yılları arasında Neighbours (Eski Komşular) dizisinde 'Dee Bliss' karakterini canlandırdı. Daha sonra pembe diziye farklı bir rolle geri döndü ve 2017'den 2020'ye kadar Andrea Somers'ı canlandırdı.

Ünlü oyuncu 5 yaşından 10 yaşına kadar her gün yaşadığı tacizi yıllar sonra anlattı! "Bu canavar hayatımı mahvetti" - Resim : 1

5 YAŞINDA TACİZE UĞRADIKTAN SONRA OYUNCU OLMAYA KARAR VERDİ

5 yaşında yaşadığı taciz, başarılı oyuncu Madeleine West'i motive etti. “Oyunculuğa başlamamın nedenlerinden biri, hayatımda gerçekte neler olduğunu saklamak için başka birinin derisini giymekti” dedi.

"BU CANAVAR HAYATIMI MAHVETTİ"

West , eski dedektif Gary Jubelin ile birlikte 'Predatory' adlı sekiz bölümlük bir podcast yapıyor. Podcast pedofiliyi konu alıyor. West 5 yaşından 10 yaşına kadar yaşadığı taciz hakkında, "Bu canavar hayatımı mahvetti" dedi. “Fakat tam bir daire çizdiğimi hissediyorum. Ayağa kalkıp 'bu benim başıma geldi ve ben bunun ötesine geçiyorum' diyebilirim ve yaptıklarının hesabını vermesi gereken insanlar var" sözlerinin ardından tacizi uğrayanlar için şunları söyledi: "Adalet sağlanabilir. Hiçbir zaman senin hatan olmadı ve asla olmayacak, suçlanacak değilsin.”