Eski manken Yaşar Alptekin'in son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu!

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin bir süre önce maneviyata yönelerek gözlerden uzak şekilde yaşamaya başlamıştı. Alptekin, son olarak cuma günü Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle sosyal medyayı salladı. Görüntüyü kendi Instagram hesabından yayınlayan Yaşar Alptekin ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Uzun süre önce maneviyata yönelen ve bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken, oyuncu ve dansçı Yaşar Alptekin, Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde cemaate vaaz verdi. Cemaate hayatındaki değişimden bahseden Alptekin anne ve babasının hayır duası sayesinde İslamiyet ile şereflendirildiğine dikkat çekti.

"Lambada" filmiyle tanınan ve sonrasında kariyerine mankenlik ile oyunculukla devam eden Yaşar Alptekin, bir süre önce maneviyata yönelerek gözlerden uzak şekilde yaşamaya başlamıştı.

Yakın zaman önce görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile nikah masasına oturan Alptekin, camide vaaz vermeye başladı.

Eski manken Yaşar Alptekin'in son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 1

YAŞAR ALPTEKİN'İN VAAZI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Yaşar Alptekin son olarak cuma günü Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

İSLAMİYET İLE ŞEREFLENDİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Yaşar Alptekin, Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde cemaate hayatındaki değişimden bahsederek anne-babanın hayır duasının önemine dikkat çekti. 

Alptekin anne ve babasının hayır duası sayesinde İslamiyet ile şereflendirildiğine dikkat çekti.

"HİDAYETE ERMİŞ"

Alptekin'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada konuşulurken "Hidayete ermiş ne güzel görüntü" yorumları yapıldı.

Görüntüyü kendi Instagram hesabından yayınlayan Yaşar Alptekin ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.