Eski Sevgili kâbusu! Darp etti, bağladı, ateşe verdi

Ataşehir'de eski sevgilisi ellerini, ayaklarını ve ağzını koli bandıyla bağladı. Yetmedi evini ateşe verdi ve çekti gitti. Alev Ş.'nin yaşadığı kabus ilk ve son sanıldı ancak genç kadının bu olaydan çok değil, tam 9 gün önce yine benzer bir kâbusa uyandığı ortaya çıktı.

Eski Sevgili kâbusu! Darp etti, bağladı, ateşe verdi

Alev Ş.'nin Emre Y.'den darp, tehdit ve hakarete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu belirlendi. Şüpheli tehdit ve darp suçlamasını kabul etmese de savcılık dikkat çekici tespitlerle dava açtı. "Hakaret iddiasını kabul ederek kısmen olayı kabul etti. Tehdit ve yaralama suçlarını işlediğine dair yeterli şüphe oluştu" vurgusu yapan savcılık, Alev Ş.'yi koli bandıyla bağlayıp evini yaktığı iddiasıyla serbest kalsa da bu olaydan kısa önce genç kadına yine korkunç yaralar açan Emre Y. hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Eski erkek arkadaşı tarafından dehşeti yaşadı Alev Ş. (31) Elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlandı, yetmedi evi ateşe verildi. Eski sevgili Emre Y.(34) serbest kaldı ancak bu yaşattığı kabusun ilk ve son olmadığı da ortaya çıktı.

Elini ayağını ağzını bantlayıp evi ateş vermişti

Geçtiğimiz Ocak ayında İstanbul Ataşehir'de bir binanın 14. katında yangın çıktı. Ekipler olay yerine geldi ve yanan dairenin içerisinde elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlı şekilde mahsur kalan Alev Ş.'yi gördü. Genç kadın kurtarıldı ancak bu olayın görünen yüzüydü. Görünmeyenin ardında ise talihsiz kadına eski erkek arkadaşı tarafından yaşatılan kabus vardı. İddiaya göre Emre Y. kadını koli bandıyla bağlayıp evi de ateşe vermişti.

"Bantlarımı sağlıkçılar döktü"

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Alev Ş. olay günü eski sevgilisi Emre Y. ile tartıştıklarını söyleyerek, "Darp etti, sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda evden dumanlar çıkıyor, nefes almakta güçlük çekiyordum. Hastaneye geldiğimde elimde ve boyunla ağız çevremde koli bantları olduğunu fark ettim. Sağlıkçılar bantları söktü" dedi.