Durica'dan Trabzonspor açıklaması: "Zor bir zamandı"

Rusya’da yayın yapan Sport Expres’in sorularını yanıtlayan eski Trabzonspor futbolcusu Durica, koçluk ile ilgili olarak, “Kalbim, koçluğun bana göre olmadığını söylüyor” dedi.

Durica'dan Trabzonspor açıklaması: "Zor bir zamandı"

Durica, “Futbol, hayatım boyunca aşkım oldu. Bana çok şey verdi, ama çok şey de aldı. Ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdim. Dünyayı dolaştım. Ve koç olsaydım, her şey en baştan başlardı. Kalbim bana koç olarak çalışmanın, bana göre omadığını söylüyor” dedi.

Lokomotiv Moskova’dan ayrılıp Trabzonspor’a gelişi ile ilgili olarak ise Durica, bunda Lokomotiv’in o zamanki teknik direktörü Yuriy Syomin’in direkt ilgisi olmaduğuna dikkat çekti.

Yuri Syomin ile ilgili konuşan Durica, “Onunla hem iyi hem de kötü zamanlar geçirdim. Dünya Kupası’ndan sonra dönüşümü, antrenmana gitmek için çoktan kıyafetlerimi değiştirdiğimi hatırlıyorum. Syomin de beni takımda görmek istemediğini, bu yüzden antrenman yapmayacağımı ve sahadan ayrılabileceğimi söyledi. Daha sonra stada geldim ve 2 – 3 ay bireysel olarak çalıştım. Zor bir zamandı. Ama bunun için ona minnettarım, çünkü güçlendim, iyi hazırlandım” dedi.