Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya için son dakika uyarısı! Kimse ne olduğunu anlamadan aniden bastıracak. Sakın kapı dışarı çıkmayın

Eskişehir için son dakika uyarısı geldi. Akşam saatlerinden itibaren bölgede etkili olması beklenen kar yağışına karşı Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü önemle uyardı.

Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya için son dakika uyarısı! Kimse ne olduğunu anlamadan aniden bastıracak. Sakın kapı dışarı çıkmayın

Eskişehir için son dakika uyarısı geldi. Eskişehir’in kuzey kesimlerinde akşam saatlerinde etkili olması beklen kar yağışına karşı vatandaşlar önemle uyarıldı. Yağmurla birlikte gelmesi beklenen kar yağışının pazar gününe kadar etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün yayınladığı günlük hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği bekleniyor.

YAĞIŞLAR EN ÇOK YÜKSEK KESİMLERİ ETKİLEYECEK

Öğle saatlerinde Bursa’nın merkez ve kuzey kesimlerinde başlayacak yağışların akşam saatlerinden itibaren Bursa ve Bilecik il geneli ile Eskişehir ve Kütahya’nın kuzey kesimlerine yayılacağı ön görülüyor. Yağışların Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinin yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava tahmin raporunda hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin beklenmediği belirtilirken, Eskişehir’de en yüksek sıcaklığın 14 ile Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde, en düşük sıcaklığın ise 8 derece ile Mahmudiye, Mihalıççık ve Han ilçelerinde olması bekleniyor.