Eskişehir için haber geldi! Uzmanlar uyardı kavurucu sıcaklar çok yakında, herkes ayağını denk alsın

Uzmanlar Eskişehir için kara haberi verdi. Herkes bahar geldi sanacak ama aslında Türkiye için felaket haber. Şubat ayı boyunca hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üstünde seyrettiği Eskişehir'de hava sıcaklığının 21 dereceye kadar çıkması bekleniyor. 

Eskişehir için haber geldi! Uzmanlar uyardı kavurucu sıcaklar çok yakında, herkes ayağını denk alsın

Eskişehir için son dakika haberi geldi. Uzmanlar uyardı kavurucu sıcaklar çok yakında, herkes ayağını denk alsın. Küresel ısınma ve iklim krizi gibi nedenlerden dolayı mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalar Eskişehir'i etkisi altına alacak. Hava sıcaklığının kent genelinde 21 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

SABAH SAATLERİNDE SİS VE PUS BEKLENTİSİ MEVCUT

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir havanın etkili olacağı, gece ve sabah saatlerinde pus yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, Eskişehir'de sıcaklığının Mihalgazi'de 21, Sarıcakaya İlçesi'nde ise 20 dereceye kadar ulaşacağı öngörülüyor. Rüzgarın ise güney ve güneydoğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği değerlendiriliyor.