Eskişehir için kötü haber geldi! Birdenbire düşecek kimse ne olduğunu anlamayacak

Eskişehir için kötü haber geldi. Ülke genelinde yaşanan dondurucu soğuklar her geçen etkisini arttırmaya devam ediyor. Bir kaç gündür Eskişehir'de etkili olan soğuklar önümüzdeki günlerde etkisini arttırmaya devam edecek. Hava sıcaklığında yaşanacak olan hızlı düşüş sonrasında termometrelerin eksi 8 dereceyi görmesi bekleniyor.

Eskişehir için kötü haber geldi! Birdenbire düşecek kimse ne olduğunu anlamayacak

Eskişehir için kötü haber geldi. Hava sıcaklığı aniden eksi 8 dereceye kadar düşecek. Hızla düşen hava sıcaklığının ardından kentte yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşlarımız önemle uyarıldı. 

DON OLAYLARINA KARŞI UYARI GELDİ

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde bu akşam ve gece saatlerinde az bulutlu ve açık olarak geçeceği, yarın öğle saatlerinden itibaren Bursa'nın kuzeybatı kesimlerinden başlamak üzere bulutluluğun artacağı, ayrıca gece ve yarın sabah ilk saatlerde iç kesimlerde don olayı ile birlikte yer yer pus oluşacağı belirtildi.

Öte yandan Eskişehir’de hava sıcaklığının Çifteler ilçesinde eksi 8 dereceye, Mahmudiye ve Beylikova ilçelerinde ise eksi 7 dereceye kadar düşebileceği değerlendiriliyor.