Eskişehir'in ilk kadın başkanı olarak yüzde 51 ile kazandı! Ayşe Ünlüce’den tv100’e özel demeç

Eskişehir'de yüzde 51.03 ile seçimi kazanan CHP adayı Ayşe Ünlüce kentin ilk kadın belediye başkanı oldu. Ünlüce, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdiği özel demeçte "Sahaya indiğimde Eskişehir’e çok güvendim, Eskişehir de bana güvendi. 25 yıldır Yılmaz Büyükerşen hocanın yaptıklarının bize büyük bir miras bıraktığını sahada gördük ve buna şahit olduk. Yılmaz Büyükerşen belediyeciliği bizim için en büyük referanstır." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce yüzde 51.03 oy alarak seçimi kazandı.

Ayşe Ünlüce, seçimin ardından ilk kez tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a demeç verdi.

Ayşe Ünlüce'nin demeci şu şekilde: 

Sahaya indiğimde Eskişehir’e çok güvendim, Eskişehir de bana güvendi. 25 yıldır Yılmaz Büyükerşen hocanın yaptıklarının bize büyük bir miras bıraktığını sahada gördük ve buna şahit olduk. Yılmaz Büyükerşen belediyeciliği bizim için en büyük referanstır. Sahaya ilk çıktığımda bize olan teveccühü gördüm. Eskişehir halkı Eskişehir'ei belediyeciliği bilen bir isme teslim etmek istedi. Avukat kimliğimden dolayı bir güven vardı. Bu güveni de tazeleyip örgütümüzle kazandık.