Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 176. Bölüm Fragmanı izle, "Ölmek istemiyorsanız oradan çıkmayın İlyas!"

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 176. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümünde ortalık karışıyor! Alparslan masa üyesi Yavuz'u ele geçirince, masada Alparslan'ın ölümü oylanıyor ve 7'ye 5 oy ile ölümü kabul ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 176. Bölümü ile 15 Aralık salı akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 175. Bölüm Özeti

Abisi Derman Korkmaz'ın hesabını sormak isteyen Yaman Korkmaz, Hızır Çakırbeyli'nin karşısına dikilerek Alpaslan Çakırbeyli'nin yok edilmesini ister. Hızır Çakırbeyli'nin ikazlarına rağmen, kendi planlarının uygulamaya başlayan Korkmazlar, tansiyonu yükseltmeye kararlıdır. Şahin Ağa'ya yapılandan sonra gözünü karartan Alpaslan ise soluğu masada alır. Alpaslan'ın hedefinde Yavuz vardır.

Amcası İlyas Çakırbeyli'nin lider olduğu masaya yaptığından herkesi zor durumda bırakır. Daha yeni masanın lideri olan İlyas Çakırbeyli, yeğeni ve masa arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.Hızır Çakırbeyli'nin kurduğu oyundan habersiz kendi başına hareket eden Alpaslan, teyzesi Ceylan Çakırbeyli'nin de ikazıyla kendini geri çekmeye hazırdır. Fakat Alpaslan'ın mekanına yapılan son eylem ortalığı yeniden karıştırır.