Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO 179.yeni bölüm ne zaman?

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm için meraklı bekleyiş sürüyor. Geçen hafta yılbaşı tatili nedeniyle ekranlarda yer almayan dizi bu akşam ise Yeni Malatyaspor – Galatasaray karşılaması nedeniyle yayınlanmıyor. Peki, Edho yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı?  EDHO 179.yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile her Salı ekranlardaki yerini alırken bugün Atv yayın akışında dizinin yer almıyor EDHO severlerin dikkatini çekti. Yayın akışına göre; dizinin yayın saatinde Yeni Malatyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın ile ekranlarda yerini alacak. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO bugün var mı, yok mu, neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar…

EDHO BUGÜN NEDEN YOK?

Rekortmen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak Atv akışında yer almıyor. Bunun nedeni ise Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Heyecan verici mücadele Atv ekranlarından canlı yayınlanacak.

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi yeni bölümü iki haftadır yayınlanmıyor. 12 Ocak tarihinde  yayınlanması gereken Edho 179.bölümün 19 Ocak tarihinde yayınlanması bekleniyor.

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı?  EDHO 179.yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İhaneti kaldıramayan Tipi'nin hamlesi masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın kararında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin oylamasında yakalamak ister. Tipi'yi ortadan kaldırmak için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder. Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz'la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılması için de plan yapar.

Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi'nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi'dir. Gönül'üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini zora sokar. Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz. Emine Façalı, masada kardeşi Tipi'nin oylamasında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı'yı sıkıştırır.

Hızır Çakırbeyli, Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar. Okların Bahar'ı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli'nin yine de içine kurt düşer. Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır. Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebru'dan alacaklardır.

Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru'ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar'a mı doğrultacağına henüz karar vermemiştir.