Eşlerine not bırakıp kaçan iki kardeş bulundu

Eşlerine 'Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar' ve 'Gittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum' yazılı notlar bırakarak, ortadan kaybolan iki kardeş Osmaniye’de polisin kimlik kontrolü sırasında yanlarında bir kişiyle birlikte yakalandılar.

Eşlerine not bırakıp kaçan iki kardeş bulundu

Olay, Kütahya’nın yeni doğan ilçesinde yaşandı. Evli olan iki kız kardeş Ayşen Daşgın ile Reyhan Keçiş eşlerine not bırakıp ortadan kayboldular.

4 yıllık evli Ayşen Daşgın eşine 'Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar', 1 yıl önce evlenen Reyhan Keçiş ise eşine 'Gittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum' yazılı not bıraktı.

İki kız kardeşi bulunması için aile polise başvurdu.

Osmaniye’de bulundular

Osmaniye’de uygulama yapan polis ekipleri 1’i erkek 3 kişiye kimlik kontrolü yaptığı esnada 2 kişinin aranan iki kız kardeş olduğunu tespit etti.

Kız kardeşler ile beraberlerindeki erkek gözaltına alındı. Daha sonra polisler tarafından ifadeleri alındı.

PUBG adlı oyunda tanışmışlar

İki kız kardeşin birlikte yakalandıları kişlinin H.Y. olduğu tespit edildi. H.Y ile Ayşen Daşgın’ın PUBG isimli çok oyunculu bir video oyunundan tanıştıkları öğrenildi.

“Bizi aramayın, peşimizi bırakın”

Reyhan Keçiş'in eşi A., karısının evi terk ederken düğünde takılan ve 60 bin TL değerinde olan ziynet eşyalarını da aldığını iddia etti.

Araştırma yaparken eşine ait telefon dökümlerinden iki numaraya ulaşan A. Keçiş, numaralardan birinin eşinin oynadığı oyundan tanıştığı Adana'da yaşayan bir kişi olduğunu tespit ederek aradı. A. Keçiş, telefonu açan kadına eşini sorunca arkadan bir erkek "Kimseye adres verme, kapat telefonu" dedi ve telefon kapandı. Görüşmeden kısa bir süre sonra kayıp kızların kardeşi olan D.K., eniştesini arayıp ablasının kendine ulaştığını, "Ayşen ile birlikteyiz, rahatımız iyi, bizi aramayın, peşimizi bırakın" dediğini ve nerede oldukları ile ilgili bilgi vermediklerini söyledi.

Oyundan tanıştığı H.Y ile kalmak istedi

Osmaniye'de polis ekiplerince karakola götürülen Ayşen Daşgın ile kardeşi Reyhan Keçiş'in polise verdiği ifade ortaya çıktı. İki kardeşin Kütahya'ya dönmek istemediklerini söyledikleri öğrenildi. Kardeşlerden Reyhan'ın sevgi evlerine yerleştirilmek istediği, Ayşen'in ise oyunda tanıştığı H.Y. ile kalmak istediği öğrenildi. Ayrıca kardeşlerin Kütahya'ya çağırdıkları H.Y. tarafından bir araçla Osmaniye'ye geldikleri de belirlendi.

Kızların ailesinin de Kütahya'dan Osmaniye'ye gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.