Ünlü sunucudan kötü haber

Ünlü sunucu yakın arkadaşına yapılan testin sonucunun pozitif çıktığını bu nedenle de kendisine test yapıldığını açıkladı. "Sanırım test sonucum pozitif" diyen Esra Balamir, evinde karantinaya alındı.

Ünlü sunucudan kötü haber

Sunucu Esra Balamir de sosyal medya sayfasından bir gönderi paylaşarak bir arkadaşının corona virüsü testinin pozitif çıktığını, kendisine de test yapıldığını söyledi.

Türkiye’de kısa sürede hızla yayılan coronaya Esra Balamir’in arkadaşı da yakalandı. Kendisine de test yapılan sunucu, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benim de pozitif. Evde karantinada kalmam söylendi. Sağlıkçılar ilgili ve titizlikle çalışıyorlar. Sonucumu bekliyorum.

Esra Balamir kimdir?

Ünlü sunucudan kötü haber - Resim : 3
Esra Balamir

Esra Balamir, 7 Eylül 1975 tarihinde Adana‘da doğmuştur. Esas adı Esra Balamaz’dır. Rana Balamaz adında bir ablası vardır. Annesinin adı Nalan Özılgaz’dır. Babası uyuşturucu batağına saplandıktan sonra annesi, babasının öz yeğeniyle Avustralya‘ya kaçtı. Esra Balamir, 1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlendi. Galatasaray Adası’nda gerçekleştirilen nikâhını Recep Tayyip Erdoğan kıymıştı. 1999 yılında boşandı.

Babası Alaattin Balamaz 2004 yılında 64 yaşında iken Adana Kürkçüler Cezaevi’nde kesinleşmiş 5 ay hapis cezasını çekerken, merdivenlerden ayağının kayıp düşmesi sonucu öldü.

Esra Balamir tv de sabah programını sunarken olaylı bir şekilde yerini Harika Avcı‘ya kaptırmıştı. Ayrıca Esra Balamir, 2004 yılında “Ünlüler Çiftliği”, 2016 yılında ''İşte Benim Stilim Ünlüler'' yarışmasına katıldı. Uzun bir aradan sonra 'Söke Söke' adlı iki şarkılık single çalışmasıyla yeniden müzik piyasasına dönüş yapmıştır. 'Söke Söke'nin süpervizörlüğünü ise Balamir'in yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Demet Akalın üstlenmiştir. Çalışmaya adını veren 'Söke Söke'ye klip de çekilmiştir. 1960'lı yılların anlatıldığı klipte; Demet Akalın da rol almıştır.

Esra Balamir'in oynadığı diziler

2003 – Hayat Bilgisi (TV Dizisi)

1998 – Şafak Vakti (TV Dizisi)

1998 – Sırılsıklam (TV Dizisi)

1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)

1993 – Bizim Takım (TV Dizisi)

Esra Balamir katıldığı yarışmalar

Ünlülerin Çiftliği

İşte Benim Stilim

Diskografi

2016 - Söke Söke (single)

2010 - Rüyalar Gördüm

2007 - Masalcı

2005 - Bal Gibi