Esra Erol bu habere çok kızacak! Meriç Erkan'dan sonra Ahu Tuğba'dan aşk itirafı

Sarıklı ve cübbeli hali ile şaşırtan ve Esra Erol'un izdivaç programındaki halinin kurgu olduğunu itiriaf eden Meriç Erkan'ın ardından sevgilisi olduğu söylenen Ahu Tuğba'dan da bir aşk itirafı geldi. Meriç Erkan'ın aşk yaşadı iddiaları karşısında Yeşilçam efsanesi Ahu Tuğba sessizliğini bozdu.

Esra Erol bu habere çok kızacak! Meriç Erkan'dan sonra Ahu Tuğba'dan aşk itirafı

Ahu Tuğba "Meriç Erkan ile aşk yaşamadım, tv formatıydı herşey. Allah yolundaysa doğruyu söyler!" dedi. Meriç Erkan ile Ahu Tuğba'nın açıklamalarının ardından Esra Erol'un yapacağı ise merak konusu oldu.  

Meriç Erkan yaptığı açıklama ile maneviyata döndüğünü vurgulamış "Nasuh tövbesi ettim." demişti. 

 Meriç Erkan gitti Mahmut Erkan geldi

"Geçmişte hatalarım oldu. Nasıl böyle bir hayat yaşamışım." diyen Meriç Erkan "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" yorumunda bulundu.

''Rabbimle aramdaki hesaplaşma"

Meriç Erkan yeni yaşam tarzıyla ilgili olarak "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu. Erkan yeni imajıyla ilgili olarak, ''Bu bir konsept değil bu başka bir şey. Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma, bir Nasuh tövbesi var. Bütün her şeye tövbe edip bambaşka bir hayata geçiyorsunuz'' dedi.

Ahu Tuğba: Meriç Erkan ile aşk yaşamadık, tv formatıydı her şey

Ahu Tuğba; "Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Bütün ekip birşey olmadığını bilir. Meriç Erkan Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiç bir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, tv formatıydı.." dedi.

Meriç Erkan'ın yeni imajı görenleri hayrete düşürdü. Ahu Tuğba ile geçmişte aşk yaşadığı iddia edilen Meriç Erkan, Esra Erol'un izdivaç programına katılmış ve yaptığı ilginç dans şovlarıyla bir dönem televizyon dünyasına damga vurmuştu. İsmini Mahmut olarak değiştirdiğini açıklayan Meriç Erkan sakal bırakıp sarık taktı. Meriç Erkan'ın son halini görenler inanamazken, yaşadığı değişim sosyal medyada günün en çok okunan konularından biri oldu. Kaynak: magazinsortie