Ahu Tuğba'nın eski sevgilisinden yeni imaj, şoke eden açıklama: Esra Erol'un programı kurguydu

Esra Erol'un izdivaç programındaki unutulmaz dansı ile hatırladığımız Ahu Tuğba'nın biricik aşkı Meriç Erkan'ın değişimi şoke etti. Sakal bırakan sarık takan Meriç Erkan ismini de Mahmut olarak değiştirdi. Meriç Erkan Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" demesi dikkat çekti

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisinden yeni imaj, şoke eden açıklama: Esra Erol'un programı kurguydu

Ahu Tuğba'nın unutulmaz aşkı Meriç Erkan katıldığı yayında geçmişini sorguladı. Sarığı ve sakalı ile dikkat çeken ünlü yüz Meriç Erkan katıldığı Esra Erol'un izdivaç programına da ilişkin bomba açıklamalarda bulundu ve kurguydu dedi. 

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisinden yeni imaj, şoke eden açıklama: Esra Erol'un programı kurguydu - Resim : 1

Esra Erol'un izdivaç programına katılan, bir dönem danslarıyla gündem olan Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan maneviyata yöneldi. İlginç danslarıyla hafızalara kazınan Meriç Arkan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Meriç Erkan maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi, yetmedi adını da 'Mahmut' olarak değiştirdi. "Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyete daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim. Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma" diyen Meriç Erkan "Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" dedi.

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisinden yeni imaj, şoke eden açıklama: Esra Erol'un programı kurguydu - Resim : 2

 Esra Erol'un programındaki hali unutulmazlar arasında

Meriç Erkan "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" yorumunda bulundu.

"İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim" diyen ünlü isim Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" dedi.

Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu.