Sınırları zorlayan değişim

Sürekli yaptırdığı estetik ameliyatlarla gündeme gelen oyuncu Danniella Westbrook, son halini İnstagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun estetik sonrası değişimini gören takipçileri gözlerine inanamadı.

Sınırları zorlayan değişim

Estetik ameliyatlarını gizlemeden yaptıran İngiliz oyuncu Danniella Westbrook, geçirdiği son oprasyonun ardından , bu defa pişman olduğunu dile getirmişti. Westbrook hayranları için kamera karşına geçti. Ancak ünlü oyuncu estetikle inanılmaz değişimi takipçilerini şoke edince çareyi yorumları kapatmakta buldu.

Mayıs altında bıçak altına yatan oyuncu suratını değişmek için ilk aşamayı tamamladı, çenesindeki kemik aşınmaya başlayınca bir ameliyet daha geçirmek zorunda kalmıştı.

Değişimi hakkında konuştu

Danniella ilk olarak üç yıl önce yüzündeki kemiklerin yıllarca uyuşturucu kullanımı ve osteoporoza yol açan başarısız ameliyatlardan sonra "çürüdüğünü" açıkladı. 

Sol elmacık kemiğinin nasıl hareket ettirdiğini, konuşurken dilini kesen dişler yerine vida taktırdığını anlattı.2018 röportajında ​​“Artık kendime benzemiyorum” dedi.

Ünlü oyuncu, "Açıkçası ilaçlar yüzünden çok daha hızlı yaşlanacağım ama buna da ihtiyacım yoktu" ifadelerini kullandı.