Ev almak isteyenlere müjde! Kamu bankasından 51 Bin TL’ye 132 metrekare apartman dairesi!

Ev alma hayali olan vatandaşlar emlak fiyatlarının artması sebebiyle kara kara düşünmeye başlamıştı. Emlakçılar ya da internet siteleri üzerinden satılık ev arayışına girenler için uygun fiyatlı bir ev bulmak günümüzde neredeyse imkansız hale geldi. Farklı alternatif arayışına giren vatandaşlar kamu bankaları tarafından satışa sunulan nispeten daha uygun fiyatlı evleri araştırmaya başladı.

Ev almak isteyenlere müjde! Kamu bankasından 51 Bin TL’ye 132 metrekare apartman dairesi!

Günümüzde oldukça küçük metrekarelerde olan evlere milyonlarca lira fiyat biçiliyor. Bu durum ev alma düşüncesi olan kişileri oldukça etkiledi. En temel ihtiyaç olan barınma ihtiyacını karşılamak, kiradan kurtulup bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, geçtiğimiz bu dönemde gelen zamlar ve alım gücünün düşmesi sebebiyle ev alma hayalini rafa kaldırıp hayatta kalmaya çalışıyorlar. 

Ev almak için araştırma yapan kişiler genelde internet siteleri ve ev almak istedikleri bölgedeki emlakçılarla görüşüyorlar. Uygun fiyatlı ev seçenekleri sunan bir alternatif arayanlar bankalar tarafından satışa sunulan ev ilanlarını inceleyebilir. 

HalkBank tarafından satışa sunulan 132 metre alana sahip daire, 51 bin TL'ye satılacak. Oldukça uygun bir fiyata satılan daire 90 metrekare kullanım alanına sahip. Banka tarafından satılan dairenin tapusunda 'Tam Hisseli' ibaresi bulunmaktadır. Yani bu evi satın alacak kişi evin tamamına sahip olacaktır. 

Dairenin yapı durumu nedir?

‘’Değerleme Konusu 50/100 Arsa Paylı, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Zemin Katta Konumludur. Taşınmaz Projesine Göre Brüt 133 M2 Kullanım Alanlı Olup, Mahallindeki İncelemelere Göre Brüt 90 M2 Kullanım Alanlı Olup, Mesken Vasfındadır. Taşınmazın Mahallindeki İncelemelere Göre; Antre, 4 Oda, 1 Banyo, Wc, Kiler Hacimlerinden Oluşmaktadır.’’ denildi.

Tüm masraflar ile birlikte 52 bin TL'ye daire!

Halkbank’tan satılık bu emlak, teklif usulü ile satılmaktadır. Almak isteyenler bu gayrimenkul ilanına minimum 1.000 TL teklif vererek, tüm masraflar dahil toplamda 52 bin TL’ye sahip olabilirler. 

Daire hangi şehirde?

51 bin TL değerinde, tam hisseli, 90 metrekare kullanım alanına sahip daire, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yer alıyor. 

Ev almak isteyenlere müjde! Kamu bankasından 51 Bin TL’ye 132 metrekare apartman dairesi! - Resim : 1

Daireye ait fotoğrafları görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz!

https://www.halkbankgayrimenkul.com.tr/EstateDetail/Index/17366